Partner van de VKGE

We hebben leuk nieuws! We zijn partner geworden bij de VKGE!

De VKGE is hét platform waar de food & facility professionals uit de zorg samenkomen. Voor ons een zeer interessante markt, omdat wij geloven dat gezonder en bewuster eten echt bijdraagt aan de gezondheid van alle mensen in de zorg. Om die reden zijn we sub partner geworden. We dragen bij aan de vereniging en delen onze kennis die we in huis hebben met de leden.

Na een warm welkom op het Nazomer Event op 17 september in het PSV Stadion zijn we officieel partner geworden en hebben we daar ook uitgebreid kennis gemaakt met de leden. We kijken er echt naar uit onze bijdrage te leveren aan deze mooie en professionele club!

Wil je meer weten over ons? Neem gerust contact met ons op via sales@tfkc.nl en vraag Harm Vermeulen naar alle mogelijkheden. We helpen je graag!

VKGE